Szerintetek fajtatiszta?
Barátnőm keresztanyja golden retrievert akar venni. Hiába mondtam neki, hogy tenyésztőtől vegyen, ő nem akar ennyi pénzt költeni egy kutyára. Nem fogja fel, hogy az esetleges örökletes betegségek miatti orvosi kezelés akár a triplája is lehet egy törzskönyves kutya árának. Mindegy, az ő dolga. Spórolna még pár hónapot és lenne egy IGAZI goldene...
Kinézte magának ezt a hirdetést, és nem tudja eldönteni, hogy a mama kutya fajtatiszta e. Megígértem, hogy megkérdezem neki itt. Szerintem nem az. Állítólag 10-11 hónapos körüli a kutya. Szerintetek?
nem hinném hogy fajtatiszta... olyan fura az egész kutya. lehet hogy van benne egy kis golden, de teljesen biztos nem az.
amúgy igen, aki a fejébe veszi hogy, minél olcsóbban kell neki a kutya, azt nem lehet meggyőzni hogy egy húszasnál többet adjon érte. és ezért természetesen fajtatisztát szeretne... kár hogy ennyi támogatója van a szaporítóknak :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!