Micsináljak ha kiderül? :S:S
A szomszéd nem fog elmenni a rendőrségre, hiszen az ő kutyája szabadon, felügyelet nélkül kint tartózkodott az utcán, ami ugye szintén szabálytalan. De én a te helyedben beszélnék vele. Elmondanám, hogy a két kutya egymásnak esett, és a tied volt az erősebb.
De azért elég fura a dolog, hisz halálig ritkán küzdenek egymással a kutyák, hacsak nem erre vannak nevelve. A gyengébbik előbb-utóbb megadja magát. Az meg, hogy te néhány rúgással besegítettél, gondolom még rátett néhány lapáttal.
Hülyeség elszeparálni a kutyádat.Ha az a kuvasz kint mászkált, lehet, kerítésnél már régóta ment az acsarkodás. Csak kihasználta a lehetőséget.Gondolom, nem sok lehetősége volt idegen kutyákkal az életében közös játékra, találkozásra.
Annyit tehetsz, innentől megakadályozod a szökését.
Elakadt a szavam is.Csak belegondoltam,hogyha az én kutyám lenne a kuvasz helyében(nem mehet egyedül utcára)én rohadtul elvárnám,hogy iganis azonnal dörömbölj az ajtómon és mond el mi történt :( Bár nem kerek nekem,hogyan futott oda a kutyád?Nem volt pórázon?Természetesen a kuvasznak se kellett volna szabadon lófrálnia.
A kutyádat nem akarod suliba vinni,hogy legalább az alap visszahívhatóságot megtanulja?
A szomszéd nem kereste még a kutyáját?Nem értem nagyon az egészet..
Két erős, nagy testű kutyáról van szó. Lejátszották a maguk kis harcát. A kuvasz amúgy biztos aranyos volt a saját családjával, de ha szabadon ki-be járhatott és más kutyával balhés volt, akkor sajnos így járt.
Ha van tanú, aki látta kint mászkálni rendszeresen, akkor nem lesz jogi következménye, minek volt szabadon a kutyája?
Valld be neki mindenképp és nem ártana egy engedelmességi tanfolyam a dognak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!