A szomszéd kiskutya unalmában egész nap nyüszít, mit tegyek?
ha egésznap sír nem feltétlen hogy egyedül van,lehet sír amikor otthon vannak is és úgy nem foglalkoznak vele.
Miért nem kérdezel rá szomszédodnál kedvesen,hogy mi a baja szegény kutyának hogy egésznap sír?
Hát egy hónap alatt azért már meg kellett volna szoknia a helyét. Egyáltalán nem foglalkoznak vele?
Szerintem is kérdezz rá kedvesen a szomszédnál hogy milyen az új kutyus milyen a viszonyuk stb. Ott úgyis kiderül hogy mennyit foglalkoznak vele ha a szomszéd beszédes. A válasz után gondolkodj el rajta hogy ha nagyon elhanyagolt a kutya akkor hívj állatvédőket:S
Tippelek. Elhozták kölyökként a kutyát, együtt voltak vele egy kemény hétvégét, hogy megszokja őket, majd azóta mint mindenki más, hétköznap 8-9-10 órát vannak távol. A kutyust nem szoktatták az egyedülléthez, ezért sír szegényke :(
Persze van még más variáció is, de szerintem ez a legvalószínűbb.
Beszélj velük, szerintem az sem kizárt, hogy egyáltalán nem tudnak arról, hogy sír a kutyuskájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!