Hogyan taníthatnám be neki hogy oda is adja a labdát vagy rakja le elém?
enyém is ezt csinálta utcán. Olyankor hagytam,hátat fordítottam nem foglakoztam vele. Egy idő után odahozta nekem mivel játszani akar azért,de ne járassa velem a bolondját:) Most már tudja azt hogy passz. Tehát lerakja a labdát és még messze van mondom neki hogy passz, és az orrával odalökdösi nekem,ez hasznos parancs,nem mellesleg vicces:)
Itthon szintén így van,visszahozza a labdát,de ha messze van passz aztán idelökdösi.
Ne fuss utána,fordíts hátat aztán ha lerakja a labdát,odahozza neked akkor dobd csak el újra:)
Rakj rá hosszú pórázt, és ha megállna, ránts rajta egy picit. Vagy hát hatásosabb megoldás, ha dolgozol kicsit a tekintélyeden, mert ha elismer falkavezérnek, akkor nem fog veled szórakozni, hanem odamegy, ha hívod.
És semmiképpen ne kergesd, mert azzal pont azt csináltad, amit a kutya akart: beszálltál a labdáért kergetőzős játékába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!