Cesar Millan módszerét kipróbálta már vki etetésnél?
Egyik részben mutatták,hogy kezével a kutya táljában nyúlkált,amíg a kutya evett. Ezt meg merjem próbálni saját kutyámmal? Vagy ez hülyeség?
Valamint megpróbáltam kutyámtól elvenni a csontot egy seprűvel, de rám morgott, ahogy közelítettem felé.. Elérhető valahogy,hogy a saját kutyámtól visszaveszem a csontot és ő nem morog?
Egyébként mennyire hatásosok Cesar módszerei? Van vmi humbuk,kamu a műsoraiban? Őt hogy nem harapja meg egy agresszív kutya? Tényleg csak az energián múlik?
Igen baj. Ha seprűvel próbálod elpiszkálni előle a dolgokat akkor azzal nem érsz el mást, csak kinevetteted magad más előtt, de a kutyától nem fogod könnyebben elvenni a kaját.
Nézd meg még egyszer azt a videót, olvass utána a kutya helyes nevelésének és aztán majd menni fog.
A műsor egy vágott anyag, és ne hidd, hogy őt egy kutya sem harapta meg (csak azt nem mutatják a műsorban). Ez akkor történik meg, ha a kutya jelzéseit nem jól értelmezi. Ugyanis a kutya figyelmeztet mielőtt megharapna (a te esetedben a kutya morgása).
A te problémádat nem lehet otthon partizánkodva megoldani, mert hiányzik a tapasztalatod hozzá. Keress meg egy hozzáértő embert. Nem véletlenül írják oda a minden műsorkezdéskor és közben, hogy ne próbáld meg otthon utána csinálni.
Én a kutyámmal bármit csinálhatok kaja közbe. A tálkájába is túrkálhatok, ha akarnék akkor akár a szájába is kotorázhatnék. De te ne próbáld ki csak azért mert ezt láttad.
Meg seprűvel?? Jó, hogy morgott. Én is morognék, ha egy bottal döfködnének.
tegnap 18:37
Hol írtam, hogy feszülő nyakörv? Egyszerűen csak meg tudja akadályozni a tál elérését. Ha nyugton van a kutya, akkor lehet újra az orra elé dugni a tálat.
"meg tudja akadályozni a tál elérését"
Aminek így ebben a formában (nyakörvvel visszatartva) az ég világon semmi értelme. Úgy kell megakadályozni a tál elérését, hogy fizikailag nem akadályozod a kutyát. Pusztán hanggal, testjelekkel, tekintéllyel. Amit te írtál, az egy értelmetlen bohóckodás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!