Hogy van ez a párzásnál? Mikor a legvalószínűbb, hogy kiskutya lesz a dologból?
Figyelt kérdés
Az előbb történt a dolog, hogy beszökött egy tacskó a kertünkbe és rámászott a mopszomra. Csak pár mp-ig tarthatott a dolog, hamar felfigyeltem a hangoskodásra. Félem a kutyámat, nehogy baj legyen belőle. Mire figyeljek?2012. jún. 16. 14:55
11/13 A kérdező kommentje:
Igenis vigyázok a kutyámra, szinte lehetetlen helyen jött be az udvarunkba a tacskó. A miénk meg csak nem lehet már egész nap bezárva a lakásba...
Az ivartalanításról meg annyit, hogy már eleve idős kutyaként került hozzánk, le akarták lőni, mi meg befogadtuk inkább.
Mindegy, felhívom inkább egy magánorvost, mert itt inkább csak engem bántotok a legtöbben segítség helyett.
2012. jún. 16. 19:49
12/13 anonim válasza:
Hát, ez egyetlen értelmes dolog amit tehetsz valóban az, hogy beszélsz a kutya orvosával...
13/13 anonim válasza:
sokan le vagytok még maradva a brutál hormontartalmú "fogamzásgátló" szurinál, holott itt van már az alizin, ami tényleg nem nyomorítja meg a szukát semmilyen értelemben, normálisan tüzel utána is. én is az ivartalanítást szoktam ajánlani ilyen esetekben, főleg, hogy az alizinnel kb egy árban van egy műtét... de ha egyszer ilyen idős a kutya akkor inkább ez lenne a jó megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!