Mi az ideális viselkedés kölyökkutyánál más kutyákkal szemben. Pl kutyafuttatóban?
Szerintem is teljesen normális, hogy megadja magát az idősebbeknek.
Később majd változik.
ma 12:27
Nem szoktam pontozni, de annyit megjegyeznék, nem olvasni kell az ilyesmit, hanem sok-sok kölyök reakcióját látni.
Nem minden kölyök adja meg magát játék közben egy morgástól, vagy rászaladástól. Attól függ,a kölyök, milyen alap természetű .
Én sem azt írtam, hogy olvasásból kell ezt tudni.
Az illető, aki lepontozott, nyilván nem tudta ezt, ezért írtam, hogy legalább olvasson utána, ha már tapasztalatból nem tudja.
Biztos létezik ilyen kutyus is, amilyet említesz, bár én még eggyel sem találkoztam.
Az baj, ha ritkán találkozunk ilyen viselkedéssel, merthogy ez lenne a kölyökkori minta viselkedés.
Tudja hogy kölyök, nem megy neki mindenkinek (ha megpróbálja mégis, akkor a másik visszaharap, és máris tudja hogy ez fájdalmas és nem jó), ha ilyen lenne mindegyik kutya kölyökkorában, nem lennének később láb mellett acsarkodó felnőtt abnormális ebek.
Szerintem is normális, bár tényleg vannak olyan helyzetek, amikor a megadást nem kimondottan a lefekvéssel jelzi.
Majd ahogy kezd ivarérett lenni, úgy kezdi majd a nem tetszését kimutatni, ha pl. rámorognak. Nem fog meghátrálni, esetleg ő is vissza mordul. Viszont a viselkedések változhatnak az egyes kutyák alap jellemétől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!