Vásároltam egy yorki kiskutyát és mikor elvittem az állatorvoshoz, kiderült hogy nem is az. Mit csináljak?
Milyen jó lenne ha végre az emberek elgondolkoznának, hogy miért is olcsó az olcsó!
nagyon sajnállak de ez volt a tanulópénz.
Gondolom a címet tudod kitől vetted , és lehet szabálysértési eljárást indítani, legalább eggyel kevesebb szaporító lenne
10-es vagyok.
Én valóban azt gondoltam 5 évvel ezelőtt, mikor szaporítótól vásároltam kutyát 20 ezer forintért, hogy a kutya tényleges ára 20 ezer forint, ez a reális, és aki 100-120 ezerért adja a kutyáit, az pénzéhes, telhetetlen... stb. Eszembe se jutott, hogy pont fordítva van. Aki nem elég tájékozott, az könnyen belelép ilyen gödrökbe. És míg nem beszélsz egy szakemberrel biztos vagy benne, hogy tájékozott vagy maximálisan és csak később derül ki az ellenkezője. :-/
Én ezen már csak nevetni tudok.
DE!!!
Egy 4 hetes kölyök nem eszik olyanokat még, mint egy 7 hetes! Remélem az állatorvos erről is kioktatott, különben nem hogy yorkid nem lesz, de lehet, hogy kutyád sem.
Sajnálom a kérdezőt, de kedves Többiek, én sem gondoltam volna anno, míg nem lettem kutyás- macskás, hogy ilyen fontos az a "papír", szűrések, szocializáció stb. Azóta sokat olvasok, kiállításokon jártam. De látom: az emberi gyarlóság végtelen.
Szerintetek pl miért veszik meg az emberek a szupermarketes kutyakaja-macskakaja szemetet??? Mert kényelmesek, hiszékenyek...
Tehát ugyan azért,mint amiért így vesznek állatot is. Olcsó legyen! Gyorsan, azonnal kell.
Kívülálló a legtöbbjük, első kutyás,fogalma sincs semmiről-főleg nem arról, hogy a lakótelepi szörnyecskéket nevelni kell - kutyagumi összeszedés, iskola.És ez az utóbbi időben csak rosszabbodott. Olvassátok csak el az itteni kérdéseket...
Az a legborzasztóbb, hogy igen kevesen lépnek ellenük fel.
Kedves kérdező, vigyázz a kutyádra, reméljük egészséges lesz és próbáld meg feljelenteni állatvédőknél az eladót, de legalább figyelmeztetni az embereket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!