Milyen "tapasztalatok" vannak bűzmirigy műtéttel kapcsolatba? Hogy viseli a kutyu?
Figyelt kérdés
Sajnos másfél havonta viszem az 5 éves Maszatot bűzmirigy kinyomásra, mert nem tisztul neki, állandóan radiroz!2009. júl. 4. 10:47
1/6 anonim válasza:
milyen fajta kutya? mert ebben a korban ha hajlamos rá, de nem minden kutya halklamos erre, akkor nagyon gyakran kell vinni kiüriteni. lehet altatásban végzik, de lehet hogy ébren. de szerintem altatásban. nem fáj az állatnak.
2/6 A kérdező kommentje:
Keverék kutyus, labrador-spániel kislány.
2009. júl. 4. 14:32
3/6 anonim válasza:
Szia!Írd be a googleba,ott értelmesen levan írva!Nekünk is kéne de szerintem veszélyes műtét és ő még kicsi!
4/6 anonim válasza:
A dokim azt mesélte, hogy nincsenek jó tapasztalatai a mütéttel kapcsolatban, mindenféle börbajok jöttek ki a utánna.
1,5 hónaponta kinyomatni nem olyan vészes ... ismerek olyan kutyust akinek 2 hetente kell. Ha picit keményited a székletét (pl. csonttal) és többet mozgatod, akkor jobban ürül neki.
Mond a dokinak tanitsa meg hogy kell kinyomni és akkor vinni sem kell.
5/6 A kérdező kommentje:
Sajna a csontevés nem segit, a nagy baj az, hogy szegénykém állandóan vakarózik, a fülén kikopott a szőr, a pofáját is nagyon kaparja. Kinyomás után is szánkázik. Félek, féltem őt a műtéttől! :-(
2009. júl. 5. 17:25
6/6 anonim válasza:
Szia! Én a te helyedben még a műtéttel várnék! Mi is várunk a 6 hónapos tacsinknak kéthetente kell kinyomni a bűzmirigyét és ígyis vakaródzik és gyulladt a füle!Ez csak egy tanács!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!