Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Az ivartalanítás segíthet...

Az ivartalanítás segíthet ebben, vagy csak nevelési probléma?

Figyelt kérdés
Van egy 8 hónapos kutyám, aki 7 hónaposan kezdett tüzelni. Addig sikerült elérnem, hogy engedelmes legyen, mindig visszajött, szépen jött mellettem pórázon, volt ugyan, hogy nem elsőre, de azért mindent megcsinált. Viszont a tüzelése óta, mintha kicserélték volna. Nem jön vissza, ha hívom, nem engedelmeskedik, semmit sem csinál meg elsőre.:S Tervezem, hogy hamarosan ivartalaníttatom (nem emiatt, hanem egyébként is terveztük). Lehetséges, hogy ezzel kicsit javul majd a helyzet? Vagy csak elronthattam valamit a nevelésében?
2012. jún. 13. 12:45
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Jó lenne egy ilyen suli, ilyen árban, itt a közelben is!:(
2012. jún. 13. 17:26
 12/18 anonim ***** válasza:
Nézz körül, keress esetleg induló sulit, a mi oktatónk is segédként kezdte. Sokan vannak úgy, hogy egy idő után saját iskolát alapítanak. Nálunk is nagyon szélsőségesek az árak, van olyan suli is itt, ahol 10 alkalom 20eFt!
2012. jún. 13. 17:28
 13/18 A kérdező kommentje:

Na körbenéztem és találtam pár sulit, de az árakat úgy látom nem szívesen osztják meg!:D

Ez lenne a legközelebb hozzánk: [link]

De ezen kívül is van pár, ami messzebb van és vagy nem írtak árat vagy nekem szimpi volt:

[link]

[link]

[link]

[link]

Szerintetek?

2012. jún. 13. 18:35
 14/18 anonim ***** válasza:
Én a hidegkúti suliról tudok nyilatkozni, és sajnos azt kell mondjam, hogy ott nem fognak tudni segíteni helyretenni a kutyát. Elfoglaltságnak jó, meg sportolgatni, illetve ŐV-seket szívesen felkarolnak versenyszintig, de ennyi. Ha kimész egyszer és megnézed, mit csinálnak a gazdák a kapun kívül, az mindent elmond.
2012. jún. 13. 19:32
 15/18 anonim ***** válasza:
Vidéken a tükör suli olcsóbb, ha tudsz, járhatsz oda is (nálunk 30e egy tanfolyam). Egyébként a tanfolyam 7 hét, szombat, vasárnap másfél-másfél óra foglalkozás (de inkább még több) és minden héten még egy hétköznapi napon van egy óra. Emellett nálunk aki nagyon le volt maradva valamivel vagy komoly probléma volt a kutyával, tovább ott maradt az oktatókkal, esetleg plusz órákra bejárt, ezt is ingyenesen, persze. Előfordult, hogy ha problémás volt a kutya, szintén ingyen az oktatók házhoz is kimentek segíteni. A tüzelő szukákkal külön foglalkoznak, persze ugyan annyi órában.
2012. jún. 13. 19:33
 16/18 anonim ***** válasza:

Én azt mondom menj el és nézz meg egy órát. Én ezelőtt voltam egy másik kutyasuliban is, hát valami borzadáj volt, az az igazi őskori módszerek, se jutalomfalat, se semmi.

Nézd meg személyesen, az a biztos!

2012. jún. 13. 19:49
 17/18 anonim ***** válasza:
engedd el hosszu pórázon. Ha hivod, és nem jönne akaszd meg a pórázt, ilyenkor saját magát megrántja, szépen gyüjtsd be, és amikor hozzád ért jutalom. És egyenlőre ne engedd el, csak 10 méteresen.
2012. jún. 13. 22:09
 18/18 A kérdező kommentje:
Hát akumi én hiszek neked!:) Akkor a többit meg megkérdezem, hogy mehetek-e órát nézni. Köszönöm a segítségeteket!
2012. jún. 13. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!