Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik fajtát válasszam...

Melyik fajtát válasszam őrző-védőre? Lent.

Figyelt kérdés

Rendszeresen járnék vele Ö-V. tréningekre. Nagy kert van, de be is jöhetne a lakásba. Gyerek nincs, más állat se. Szeretnék vele sétálni járni, elkísérne ide-oda, elsősorban testőr lenne. Lehetőleg alkalmazkodjon a belvárosba is, ha netán arra mennénk. Szeressen autózni, kirándulni stb.

Gondoltam juhász/pásztor kutyákra: NJ, Beauceron, Holland juhász, Belga juhász, kuvasz, KÁJ.

Továbbá molosszer típusokra: Bullmasztiff, Tosa, Cane Corso, Kanári szigeteki, Brazil masztiff.

Vagy esetleg még: Dobermann, Rottweiler, Moszkvai őrkutya.

A felsoroltakon gondolkozom elsősorban, de más fajtákat is szívesen meghallgatok.

2012. jún. 12. 12:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
7/10, szívesen, és dícséretes, hogy belátod, ha tévedtél, ami itt a gyakorin-és a mai világban abszolút nem jellemző. Sok ego elkényeztetett önimádó példát vehetne Rólad most! :D:D:D
2012. jún. 12. 14:23
 12/18 anonim ***** válasza:
Kérdező! Azért majd áruld el, melyik mellett döntesz :)
2012. jún. 12. 14:25
 13/18 anonim ***** válasza:

német juhász, beauceron, holland juhász, belga juhász, cane corso, kanári szigeteki, dobermann, rottweiler lenne erre alkalmas a felsoroltak közül.

személyes kedvencem a beauceron, különleges megjelenésű, nagyon kedves, vicces jellemű kutyák jó munkaképességgel, csak ajánlani tudom!

2012. jún. 12. 14:39
 14/18 anonim ***** válasza:
Németjuhász, rottweiler, dobermann nem alkalmas őrző védésre?! Hát te nagyon hozzáértő lehetsz...:DDD
2012. jún. 12. 15:19
 15/18 anonim ***** válasza:

jaj bocs, lenne erre alkalmas helyett azt olvastam, erre nem alkalmas!

BOCS BOCS!!! :ddd

2012. jún. 12. 15:20
 16/18 anonim ***** válasza:
A német juhászkutyát ajánlanám én is. Nekem is az van és elégedett vagyok a munkájával.
2012. jún. 12. 15:29
 17/18 anonim ***** válasza:
Amúgy azért kiváncsi lennék, hogy a sok őrző-védős emberke közül hányan is használják valóban arra. :-) Kb. az 1%-uk és lehet hogy még sokat is mondtam. :-)
2012. jún. 12. 15:43
 18/18 anonim ***** válasza:
És ez téged miért zavar?
2012. jún. 12. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!