Melyik fajtát válasszam őrző-védőre? Lent.
Rendszeresen járnék vele Ö-V. tréningekre. Nagy kert van, de be is jöhetne a lakásba. Gyerek nincs, más állat se. Szeretnék vele sétálni járni, elkísérne ide-oda, elsősorban testőr lenne. Lehetőleg alkalmazkodjon a belvárosba is, ha netán arra mennénk. Szeressen autózni, kirándulni stb.
Gondoltam juhász/pásztor kutyákra: NJ, Beauceron, Holland juhász, Belga juhász, kuvasz, KÁJ.
Továbbá molosszer típusokra: Bullmasztiff, Tosa, Cane Corso, Kanári szigeteki, Brazil masztiff.
Vagy esetleg még: Dobermann, Rottweiler, Moszkvai őrkutya.
A felsoroltakon gondolkozom elsősorban, de más fajtákat is szívesen meghallgatok.
német juhász, beauceron, holland juhász, belga juhász, cane corso, kanári szigeteki, dobermann, rottweiler lenne erre alkalmas a felsoroltak közül.
személyes kedvencem a beauceron, különleges megjelenésű, nagyon kedves, vicces jellemű kutyák jó munkaképességgel, csak ajánlani tudom!
jaj bocs, lenne erre alkalmas helyett azt olvastam, erre nem alkalmas!
BOCS BOCS!!! :ddd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!