Ez a tápváltás nem fogja nagyon megviselni a gyomrát?
A kutya húsevő állat. proteinből bármennyit ehet, szénhidrátra viszont szinte egyáltalán nics szüksége. Tehát a legjobb etetés a hús,csonttal, némi zöldség gyümölcs. Aki ezt nem vállalja,annak jó megoldás pl. a taste of wild,ami a természetesd táplálék alapján van összeállítva.
A legtöbb táp (még a prémiumok is) tartalmat gabonát, szóját amit normál esetben a kutya (a farkas) soha nem enne. Tehát jő döntés a váltás (a legjobb a BARF, de aki azt nem vállalja, annak jó helyettesítője ez is.)
Én megtoldanám az előttem szólókat, még hosszabbanés lassabban kellene esetleg váltani (2-3 hét minimum). Amúgy szuper a választás, remélem sikerül, csak ne add fel!
(Ha meg nem jön be ott vannak az acana gabonamentesek és az orijen!!!)
szerintem jól teszed, hogy váltasz, nagyon jó táp :)
ha félsz, hogy meg fogja viselni a tápváltás, akkor lassan csináld, keverd akár egy hónapig is a kaját. így biztos nem lesz baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!