Kata12345 kérdése:
Jó gazdája lennék-e szerintetek egy kölyök német juhász kannak, amennyiben már volt ilyen fajtájú kutyám. Vagy válasszak más fajtát?
Figyelt kérdés
28 éves lány vagyok,és mivel egyedül élek szeretnék társként magamhoz fogadni egy német juhász kan kölyök kutyát.Már voltak német juhászaim,de különböző okokból kifolyólag csak 2 éves korukig tudtam nevelni őket.Az elválasztás után (9-10 hetes kor) kb.2 hétig tudnék vele otthon lenni, utána napi 9 órában dolgozom.Naponta 1-2 órát tudnék vele foglalkozni,játszani,sétálni,hétvégén minden szabadidőm, illetve szeretném mindenhova magammal vinni, amerre járok.Főleg társként,valamint őrzésre tartanám. Van kertem is (700nm2),és egy pici ház (40nm2)és kinti benti kutyának szeretném tartani.Nekem ez A KUTYA, de nem szeretnék önző lenni, hogy ha egyedül lesz otthon akkor boldogtalan kutya legyen.Azért nem szeretnék mellé másikat, mert már volt együtt két kutyám és akkor a velem töltött idő rövidsége miatt ők voltak egymás számára a falka.2012. jún. 11. 20:12
11/11 A kérdező kommentje:
A régebbi kutyáim közül az egyik egy volt páromnál maradt, mivel anno nála laktunk kertes házba, és én utána bérházba mentem. A másik elpusztult, így nem én adtam túl rajtuk. Az idősebb kutyáknál viszont nem tudom, hogy milyen nevelést kapott előtte, illetve milyen rossz beidegződései vannak. Anno a saját nevelésű kutyáimnál ugyanígy csak az elején tudtam az egész napot velük tölteni, és utána mégis akár a szájából vehettem ki a tápot, és amit megtanítottam nekik sem felejtették el, míg nem voltam otthon.
2012. jún. 12. 12:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!