Melyik a legjobb kutya egy nagy kertesházhoz?
Először is: nincs legjobb!
Minden kutya jó, mindenkihez másmilyen illik. A körülményeket nem írtad le, így annyira nem tudom, mit ajánljak. Azért felsorolok párat a rengeteg számodra megfelelő ajta közül:
- Német dog: Jó házőrző, nagytestű, imád kint lenni, imdja a gazdáját, elviseli a gyerekek bármilyen szekálását
- Bullmasztiff: Jó házőrző, nagytestű, imád kint lenni, mókás kinézete van, imádja a gyerekeket
- Boxer: Nagyon szelíd, ember- és kutyaimádó, mindenkit szeret, de ki lehet képezni házőrzőnek, nagyon játékos és bohókás, folyton aktív, aranyos kutya, könnyen tanul
- Golden retriever: nagyon szelíd, mindenkivel jól kijön, okos, könnyen kezelhető, gyerekszerető
- Labrador: nagyon sokoldalú, hihetetlenül intelligens, gyerekszerető, mindenkit szívesen lát
- Németjuhász: nagyon sokoldalú és intelligens, jó házőrző, gyerekszerető
A felsorolt kutyafajták közül nekem nem mindegyik tetszik. A labradort és a németjuhászt nem szeretem, mert mindenki azt tartja, sokkal népszerűbb a többi fajtánál, pedig azok is ugyanolyan aranyosak, kedvesek és hűségesek. Nekem egy német dogom és egy boxerem van, a boxer - mint fajta - jobban tetszik, nagyon ajánlom! A golden retriever is jó, okos, kedves, hűséges, jámbor,ő se lenne rossz választás.
Mihez szeretnél vele kezdeni?
Csak passzolni kell a kertes házhoz? kerthez? házhoz?
Vagy társat szeretnél. Házőrzőt? Munkakutyát? családi kedvencet?
Mennyi időd lenne rá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!