Érdemes a kiskutyát elhozni egy-egy délutánra hozzánk, mielőtt végleg költözne?
Kiskutyát készülünk magunkhoz venni. Még csak most születtek meg, tehát van idő az érkezéséig. Mivel a tenyésztője ugyanebben a városban lakik, és rokonom is, lehetőségünk lenne rá, hogy elhozzuk egy-egy délelőttre vagy délutánra játszani, szoktatni. Szerintetek érdemes elhozni így, könnyebben be fog illeszkedni (nem fog sírni), mikor majd végleg itt marad nálunk?
Szerintetek melyik az a kor, amitől már el lehet így hozni őt? Eleinte elhoznám egy-két testvérét is, hogy könnyebb legyen, aztán már csak őt egyedül, hetente legalább két-háromszor.
Tehát szerintetek érdemes így csinálni, vagy esetleg felesleges?
Köszönöm előre is!
Lehet, hogy tévedek, de szerintem egy ilyen pici kölyöknek még jobb az állandóság. Én azt mondom, inkább menjetek hozzá ti sűrűn, tölts el ott heti 2-3 órát, legalább jobban megismered a kölyköket és jobban tudsz választani :)
Amúgy 8 hetes korában lehet őket elválasztani, de ezt a tenyésztő biztos tudja :)
Felesleges. És a tenyésztő nem is engedi. Nem lehet otthonról kihozni őket amíg nincs 2 oltásuk mert elkaphatnak bármit.
Nem fog sírni,nem lesz gond.
Szerintem csak felesleges stressz lenne a kiskutyának. Sírni mindenképpen fog, ha olyan típus, azt nem tudjátok néhány óra játszással kiváltani :)
De amúgy ha tényleg lelkiismeretes tenyésztő a rokonod, akkor ezeket mind-mind meg tudod vele beszélni, sőt, nem is engedi, hogy kihagyd az ilyen döntésekből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!