Hogy kell betanítani kutyát?
Sziasztok!
Szeptemberben a barátnőmtől kapok egy Tisztavérű Labradort.
De nem tudom hogy hány éves/hónapos korától kell elkezdeni a tanítást.Egy lányt kapok majd ami már elmúlt 2 hónapos.
A másik pedig az hogy a szobatisztasággal szeretném kezdeni.Ami biztos hogy nehéz lesz de úgy hallottam hogy a labradorok gyorsan tanulnak.(<-nem tudom hogy ez valami pletyka e vagy igaz is.)Szóval hogy vágjak bele?
Kérdéseim:
Mikor kezdjem el tanítani a Labrador lány kiskutyát?
Jó döntés a szobatisztasággal kezdeni?
Hogy kell a kéz parancsokat megtanítani egy kutyának?(<-Mármint mondjuk ha lefelé mutatok akkor ül na azt hogyan?)
Nagy "T" és nagy "L". :-)))
Igen, a szobatisztaság alapvető dolog, tanítani pedig az első naptól kezdve lehet.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Lenne még pár kérdésem.
Ha tudom hogy egy kis kutya el válalása nem csak arról szól hogy játszom vele hanem arról hogy fel nevelem.Tanítom,etetem,itatom stb.
Még nagyon nem tudom hogy hogyan vágjak bele.
Már olvastam egy kutya naplóját meg minden csak az a baj hogy az a Spánieleknek való volt de szerintem így is hasznomra vált.Ott mindent megtaláltam.
Úgy döntö9ttem hogy a neten keresek majd egy labrador retriever naplót.És a szerint megpróbálom felenevelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!