Milyenek vannak? Mennyibe kerülnek?
Yorki féle kiskutyát szeretnék tartani. Mindeképpen szobakutya legyen, és kis szőrös,aranyos:) Mint egy yorki:)
Aki tud ilyen kutyafajtát kérem írja le!
Van a Yorki de ahogy olvasom nem volnál ellene a Yorki keverékeknek sem.
Szóval keress fel fajta mentőket. Onnan vizsonyleg olcsón fogadhatsz örökbe kutyát. Vagy marad a Yorksire terrier tenyésztők. Hobbira 80-100Ft körül van.
Vagy van a Biewer Yorksire terrier [link]
Szia! Én is ugyan ezt a kérdést akartam feltenni 2 héttel ezelőtt. Ajánlom a yorkit, mivel nagyon aranyosak, és szőrösek, ráadásul nem hullik a szőrük, de havonta 1-2x kell vágni. :) Nekünk is ilyen kiskutyánk lesz. :) Viszont a kistestűeknél hajlamos betegség a térdficam, írd be a keresőbe, megmagyarázza, ( amúgy hirtelen szintváltozás ( meredek leejtő, túlzott lépcsőzés ) és az inszallag szakadás, de arra van oltás.:) sajnos vannak ilyen bajok, de megelőzhetőek. :) szóval szívből ajánlom a yorkit, és szerintem, ( ez egy tipp) ne nyárra vegyétek, hanem max a végére, kicsit megakadályozza a nyarat, és amúgy itt egy csodálatos yorki kennel, mindent leír.:)
SOK SZERENCSÉT! :))
Köszönöm a sok ötletet:)
De yorki, egyszerűen annyira aranyos hogy nincs ahhoz fogható. Budai Letti: Pontosan nyárra szeretném, mert tudom hogy sokat tudok vele foglalkozni, és nem lesz gond iskola alatt:) Amúgy vinném magammal :)
és ha nem fér el a kezedben az kit érdekel? én simán ölbekapom a 20 kg-os kutyámat és megszeretgetem, hidd el, jobb, mint a kis törpéket :D
és menhelyen is találhatsz kistestű kutyákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!