Nektek melyik színű/árnyalatú Golden jón be inkább? (arany vs. Krém)
Nemtudom, Ti hogy vagytok vele, de a Golden Retriver azért golden, mert arany színű!Nem Krém Retríver a neve...Egyik ismerősömnek van egy krém "goldenje" nagyon magas!Hullámos mindenhol a szőre...És nemrég felhívta azt a nőt ahonnan ő fajtatiszta goldennek vette...Kiderült, hogy az apa Német Juhász volt...És csak MOST mondta meg akitől hozta!És mennyi ilyen van még!Nállunk is rengeteg krém golden van.Énszerintem mind valami keverék.És van 2-3 törzskönyvezett is.A két "típus" ég és föld!Mondanom se kell, hogy a TK-sak mind arany színűek!
Tehát nekem az ARANY tetszik:)
Theia!
De komolyan gondolom!
Azér egy goldi nehogymár 70-80cm legyen!!!Igen ezek ekkorák!Van amelyijnek teljesen kuvaszos a feje!De TK-t az életbe nem láott az a kurya se és a gazdi se!!!
És nekem akkor is az arany tetszik, had döntsem el nekem melyik tetszik!ok?!
:D
Gondolom nem arra értette, hogy neked nem tetszhet a krém. Hanem arra, hogy vannak tk-s krémek is. Meg vannak a keverékek...
Egyébként nekem is az arany tetszik. De, amiről írtál, hogy az egyik szülő németjuhász volt... ez vicces. A gazdának gondolom nem az, de az tuti, hogy akkor valami más miatt hullámos a szőre, mert a németjuhásznak soha nem az. De állítólag van hullámos szőrűben is golden. Van ez már mindenhogy..... sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!