Egy német juhász max. Mekkora súlyt képes elhúzni?
A pitbull nem azért tud akkora súlyt elhúzni, mert kiképzik, azaz megtanítják rá, hanem mert "edzenek" vele, tehát mint a sportolók, fokozatosan egyre keményebb gyakorlatokat csinálnak. Ugye ilyenkor az izomépítésnek fontos szerepe van...
A németjuhász szerintem elég kevés súlyt képes elhúzni, ezek a fajta kutyák nem alkalmasak ilyesmire. Nem is javaslom senkinek sem, hogy velük kipróbálja, mert csak tönkretenné a kutyát.
#4 Én azt sem értem, amikor ilyen kérdéseknél jönnek az emberek, hogy "én 55 kg vagyok és engem is elhúz a kutyám". Egyre hülyébbek az emberek, ugyanis olyankor nem elhúz a kutya 55 kg-t, hanem kibillenti az egyensúlyából a gazdáját.
Hasonló a helyzet, ha szánkón húzza, hiszen akkor a havon csúszik, könnyebben megy. Így nem igazán lehet pontos adatokat megállapítani.
Utolso vagyok:
Ez a kutya 9 eves es 600kg huz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!