Milyen bolhaírtó készítményt szerezzek be? Nektek melyik vált be?
A tacskó kutyám bolhás,és a nyakörv allergiás reakciókat/szőrhullást okozott a nyakán,az állatorvosunktól vettünk cseppeket,de azok sem nyújtottak védelmet csak kb.2-3 hétig.
Milyen fajta készítmény javasoltok? (Tapasztalatok?)
Mi a frontline-t használjuk, a nyakára kell csepegtetni.
A házát/fekhelyét is célszerű megtisztítani a bolháktól, erre a Biokill nevű szert tudom javasolni. Ez egyáltalán nem zavarja a kutyákat, a bolhák pedig eltűnnek teljesen.
100%-os biztonságot egyik sem nyújt, legyen az bármilyen jó készítmény. Valakinél használ, valakinél nem, ez területenként is változik a kullancs esetében.
Kérdező! Melyik nyakörvre volt allergiás? Jó lenne tudni, mert akkor olyan ugyanolyan hatóanyagút nem ajánlott venni.
Neostomosan-t próbáltátok már? Bolha ellen állítólag nagyon jó! És egyébként baromi olcsó is.
Erről még nem hallottam.
Egyébként Scalibor, Foresto, Kiltix nyakörvet nagyon jók - mondjuk a Kiltixnek nincs távoltartó hatása, az csak akkor fejti ki hatását, amikor a kullancs már belement a kutyába - nekem ezért nem szimpi, de sokaknak bevált.
Cseppekben ott van az Advantix, Frontline (sok területen már immunisak rá a kullancsok), de nagyon sok helyen még mindig kifogástalanul "működik". És ott van a Neostomosan, szerintem ezzel kezdd!
Érdemes kipróbáni a Foresto-t, az most egy új nyakörv, nekünk nagyon bevált! :)
Reméljük, a te kutyád sem lesz allergiás rá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!