Miskolciak! Mi a véleményetek a Major utcai állatklinikáról?
A Horváth Tibor rendes, de a Lengyel Béla kőbunkó.
Legalábbis velünk,meg a kutyákkal mindig az volt. Amikor vettük a keverékünket chippelni,mindenképpen le akart róla beszélni minket,mert minek ezt...Sose tetszett a stílusa,de állítólag jó orvos.
A másik, a Tibor nagyon rendes,figyelmes volt mindig.Csak sose tudni,melyikbe botlasz bele,kivéve ha előtte odatelefonálsz.
Egyébként én inkább az Orosz Iván,vagya győri kapuban 1-2 éve nyílt klinikát ajánlanám.Szép új,modern rendelő,lelkes orvosok.Legalábbis amikor ott jártam,ezt tapasztaltam.
Az ivartalanítás ára miatt a legjobb, ha felhívod őket.
Én mikor a farkaskarmát vetettem le a kutyámnak pofátlanul végigtelefonáltam minden klinikát, elmondtam a kutya méretét, súlyát, korát és kértem egy árat.
Én akit ajánlanék az az Újdiósgyőri klinikán Dr. Kiss Kornél. Hozzá hordjuk a mentett kuytákat is, és nem csak mi tesszük ezt :) Akit eddig kérdeztem, csak dícsérni tudta. Ellenben Magos Zsuzsát vagy Kovács dokit messziről kerültd el, ha élő ebet akarsz magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!