Több kutyát tartók, engedjem, hogy ezt tegyék egymással?
nálunk is két kutya van..
morgásnál tovább nálunk nem fajulnak a dolgok ,amikor a kölyök eszik és az idősebb megy oda, akkor morog a kölyök az idősre,de ő fogja magát elmegy és ez fordítva is szokott lenni,bár a kölyök többször próbálkozik hátha eltud csenni néhány falatot,de mondom morgás van nálunk is, én ezt rájuk hagyom,annyit tettem,hogy sokkal messzebbre tettem az egyik kutya tálját ,így már ritkán zavarják egymást..
játék ügyben nem tudok segíteni,mert az idős egyáltalán nem játszik , így a kölyök nem félti tőle a játékait
Ne hagyd hogy zsarnokoskodni egyiket sem. Nekem egy német juhászkutyám és egy malamutom volt egyszerre.
A nj szuka 5 éves volt, amikor kaptam egy 3 hónapos malamut kant.
Játszani soha nem játszottak együtt (a nj kicsit magának való volt), de tudtam őket együtt etetni, akár kézből is.
Persze az elején a nj bevédte a kajás tálját, de evés végén mindig hagyott egy falaltot a tányérba amit megehetett a kölyök. Később pedig azzal szórakoztak, hogy mindketten megették saját adagjuk kb. felét és aztán cseréltek.
Szóval ne engedélyezd a morgást egyiknek sem. Mindig a nyugodtabb kutyát jutalmazd előszőr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!