Ez normális hogy a kutyám szeme bepirosodik ha sétálni vagyunk?
Figyelt kérdés
A kutyám szeme bepirosodik ha elviszem sétálni vagy ha sokat fut. Ez mitől lehet? A ti kutyáitoknak is pirossab a szeme séta után?2009. júl. 2. 11:10
1/5 anonim válasza:
Az én kutyámnak nem szokott bepirosodni a szeme, de az első tippem így látatlanba, az volt, hogy vagy talán kifújta a szél, vagy allergiás lehet valamire.
De szerintem vidd el dokihoz, ő jobban tudja, mint én. :)
2/5 anonim válasza:
Milyen fajta a kutyád? Az enyémnek is csak az utcán piros, ahogy behozom a lakásba 2 perc alatt elmúlik.
Nekem beaglem van.
3/5 A kérdező kommentje:
Nekem puli keverékem. Voltunk dokinál és azt mondta hogy nem beteg de engem zavar egy kicsit.
2009. júl. 2. 12:23
4/5 anonim válasza:
Nem lehet, hogy túl szoros a nyakörve?
Amikor kutyasuliba jártunk ott volt egy amerikai bulldog akinek sokszor bevérzett emiatt a szeme...
5/5 anonim válasza:
A kutyák is lehetnek allergiásak, ugyanúgy, mint az emberek. Hazaérve, ahogy megszűnik a pollenek okozta támadás, elmúlik az allergiás reakció. ennyi az egész, mi is sok helyet végigjártunk a vizslámmal, és kiderült, hogy csak allergiás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!