Kutyatáp - Purina Dog Chow, vagy helyette mit?
Ahogy olvastam, a Dog Chow kb. középkategóriás táp. 8000Ft egy 15kg-os zsák. Ugyanilyen árban van-e ennél jobb táp?
(Sajnos főzőcskézni nincs időm, illetve maradékot kapnak még, ha éppen van mit. Drágábbat nem tudok venni, havonta 2-3 zsáknál kicsit sok lenne. )
En a Happy Dog kajaval etetem,szerintem az en 10 eves kutyimnak(keverek) jo az:)
A cicam Cat Chowt eszik es jo,egyszer vettem Dog Chowt es szerintem OK
3 agár van itt, ők simán bepuszilnak fél kilót fejenként.
Most, hogy keresgéltem, megnéztem megint a [link] -t, 20kg-os kiszerelésben igen baráti áron vannak jó tápok, és 5000ft felett ingyen kihozzák.
Biztos van webáruház, aki az általatok ajánlottakat is kihozza, próbálgatni fogom őket.
A boscht kifelejtettem, a dog chownál az is sokkal jobb, bár a brit és a team breeder tápok még jobbak.
A zoofast.hu-n a 2x15kg-os kiszerelést kb 13e Ft-ért láttam mikor én is tápváltáson gondolkoztam, ott érdemes körülnézni, jó áraik vannak, a farminát meg az acanashopban tudod beszerezni a legolcsóbban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!