Normális az ha egy Mopsz nagyon hangosan veszi a levegőt?
Most vásároltam egy Mopsz kutyát, de nagyon hangosan veszi a levegőt, ami nagyon idegesítő és zavaró tud lenni.
Ez normális a Mopszoknál, vagy talán beteg lehet?
Ez normális.De amit nem értek,hogy a tenyésztőnél nem láttad a felnőtt kutyákat?
Elősször olvasni és tájékozódni kellett volna a fajtáról aztán belevágni a vásárlásba.
Ha állandóan hangosan veszi a levegőt az nem normális,de ha ebbe a melegbe(nekik a 20 fok is meleg)röfög-töfög az normális.Napközbe ne sétáltasd csak reggel és este hűvösbe.
Hát nem néztem utána mik a tulajdonságai ennek a kutyának, nem is nekem kellett a kutya,hanem egy ismerősömnek.Csak úgymond hülyét csináltak belőlünk..Azt mondták hogy kell nekik a kutya, mutattunk is róla képet hogy hogy néz ki a Mopsz kutya, és mikor meglátták azt mondták hogy nem kell nekik. Így hát megvásároltuk mi, mert nekünk megtetszett.
Ezért nem tudtam előtte utána érdeklődni a kutya tulajdonságairól.Mivel a tulaj se mondott semmi különöset hogy beteg lenne, ezért gondoltam hogy természetes dolog. De a kutya apja az nem vett ilyen hangosan levegőt.
De amit vettem kutyát, az se mindig vesz hangosan levegőt, amikor megpihen fekszik egy ideje,akkor abba hagyja a nagyon hangos szuszogást!:S Már mások,ismerősök is mondták hogy nem a tüdejével van e baj?!
Köszönöm a válaszokat! :)
Nem tüdőbeteg.Ez a meleg miatt van,nálunk is ha kint van,rohangál és kimelegszik akkor hangosan veszi a levegőt.Nyugalmi állapotban pedig normál a levegővétel.
Mondjuk durva,hogy nem kellett nekik a kutya,de mért nem ők kerestek és mentek el megvenni a saját kutyájukat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!