Hogyan lehetne dúsabb a kutyusom szőre?
Nem lehet semmivel megváltoztatni egy kutya szőrét. Legalább is, azt, hogy rövidből hosszú legyen. Ha nem változott idáig, nem is fog.
Nem mindegy, milyen a szőre, ha egészséges? Vagy azért szeretnéd hogy mondhassad, spánielem van? Keverékként is lehet szép a kutya. És semmivel sem kevesebb, ha netán spániel keverék.
1.az egy dolog hogy tartasz egy állatot és jól bánsz vele.
2. ahhoz már emberileg legalábbis nem sok jogod van hogy a kényed kedved szerint kell hogy kinézzen,ez a legszánalmasabb.... am használj rá pantene-t vagy taftot..........................
Ahogy írtad, jó minőségű az étele. Ha idáig nem változott, ezután sem fog változni.
Vannak étrend kiegészítők szőrre, bőrre. De azok inkább a meglévő szőrzetet teszik még látványosabbá.Fogadd el őt olyannak, amilyen :))
Köszönöm a válaszokat nekem még így is ő a legszebb.
Kedves 22:12-es nem tudom mi szánalmas abba hogy érdeklődtem az után hogy esetleg lehet még dúsabb a szőre a kutyusomnak nem arról van szó hogy már pediglen én olyat akarok és leszarnám hogy ezzel a kutyát teszem tönkre. Szerintem az szánalmas hogy ilyen hamar alkotsz véleményt egy emberről pedig azt se tudod mit gondol vagy milyen az illető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!