Szuka kutya ivartalanitása? Mennyire kockázatos? Tapasztalatok? Miben változik a kutya ivartalanitás után?
Érdekelnének saját tapasztalatok. Illetve mellette levő érvek vagy ellen érvek.
Jellemileg változni fog? Jól nevelt kutyusom van, nincs vele különösebb problémám.
Ivartalanitás után valóban kevesebb táplálékra lesz szükségük? Nem lesz lustább?
Szóval minden érdekelne.:)
Jézusom! Nagyon sajnálom...:( Bele se tudok gondolni,hogy mennyire nehéz lehet... Részvétem.:(
Én is ettől rettegek. Ha elpusztulna azt sosem tudnám magamnak megbocsájtani.:(
Köszönjük a részvétet Léna miatt!
Nincs olyan perc, hogy ne gondoljunk rá, borzasztóan szerettük és hiányzik nekünk. ;-( Annyi szeretetet, boldogságot kaptunk tőle, vidámságot hozott az életünkbe.
Ahova SOHA ne vigyétek a kutyusotokat, még csak oltásra se: [link]
Léna orvosa nem volt kezdő, kiskorától fogva ő kezelte a kutyust. Azt hittük jó kezekben lesz nála. Tévedtünk. ;-(
Köszönöm, és tényleg nagyon sajnálom... Nagyon szomorú, hogy ilyesmi megtörténik, kicsit el is rettentem az egésztől.
Sajnos faluban lakom, itt esélytelen, hogy legyen jól felszerelt állatorvos, esetleg a legközelebbi városba, de ott meg nem ismerek egyet se..:S
Hát átfogom még gondolni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!