Golden Retriever vagy Német Juhász? Melyik illene hozzám?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Olyan kutyát szeretnék akinek nincs olyan nagy mozgás igénye és miközben én tanulok ott lenne velem és velem is aludna.:) Napi 3 séta lenne emellett kinti benti kutyus lenne nagy kertel. Szeretném ha a kutya engem tekintene gazdájának (bár tudom ez nevelés kérdése is) de szeretné a többi családtagot is de azért mégis lássam rajta hogy az én szavam a szent.:) Van egy cicánk is aki eléggé brutálisan játszott már az előző kutyusunkkal(kissé makacs keverék kutyus) is aki 1 éve hagyott itt minket.. És egy Yorki lány aki pedig eléggé beképzelt:D. Kutya suliba természetesen vinném. És még annyi lenne fontos hogy ne legyen ugatós mert eléggé zajos utcában lakunk ahol nem igazán tolerálják az ugatást:/ Ezek mellé a feltételek mellé melyik kutyát ajánljátok?:) Természetesen tenyésztőtől venném.2012. jún. 2. 12:50
11/20 anonim válasza:
én a golden retrievert ajánlanám. a német juhászok sokkal zajosabbak és aktívabbak. nem azok a nyugton ülő kutyák. :) de szerintem az lenne a legjobb ha menhelyből fogadnál örökbe. ott is vannak kölyökkutyák és azok általában hálásabbak és hűségesebbek is, mivel nem egy ketrecben kell élniük. én a misinából fogattam örökbe :)
12/20 A kérdező kommentje:
Szerintem el fogok menni egy menhelyre a közelünkben hátha egymásra akadunk egy kutyussal.:)
És köszönöm a választ!
2012. jún. 2. 14:27
13/20 VBeata81 válasza:
Egy kicsit önzőn állsz ehhez a kutyatémához, nem? Az, hogy a kutyád kedvel más embereket, nem jelenti azt, hogy nem téged szeret a világon legjobban. :)
14/20 A kérdező kommentje:
Talán tényleg kicsit önző vagyok , szeretném hogy engem szeressen a legjobban de természetesen szeressen másokat is.:)
2012. jún. 2. 15:12
15/20 anonim válasza:
16/20 A kérdező kommentje:
Pajti gyönyörű :O Nagyon ügyesek vagytok :) És köszönöm a választ!
2012. jún. 2. 15:32
17/20 anonim válasza:
A Golden Retriver kell Neked!! :)
18/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ!:)
2012. jún. 2. 19:30
19/20 anonim válasza:
Vagy labrador!!!
Pajti! Végre egy normális színű golden!!! Úgy is mondhatnám, végre egy golden színű golden...
20/20 norcsika 1 válasza:
Német Juhász az nagyon ragaszkodó és ügyes talpraesett kutya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!