Van még esély rá, hogy a kutyám megtanulja az "ül! " vezényszót?
Èdi. az én kutyám a pacsival csinálja ugyan ezt. Megtanítottam neki hogy ül, aztán a pacsit. Most már ha kaját akar kapni is leül egyböl és nyújtja a lábát.
Hát kitartással, rengeteg tanítással biztos megtanulja, igaz függ, hogy milyen az értelme, mert a bulldogjaim akkor voltak hajlandóak bámrit is csinálni ha kedvük volt hozzá.
Ez még semmi az én 1 éves kutyám látja a jutalomfalatot:
leül
pacsit ad
lefekszik
szégyenli magát
hempereg
kuszik
és ezt csinálja folyamatosan addig amíg nem adom oda a kaját pedig még mondani se mondtam semmit.Ha meg nincs jutalomfalat akkor tudja kivéve az ült meg a feksziket összekeveri kivéve ha kéz jelel csinálom.
Az ült persze,hogy megtanulja ugyan ugy én azt tudom tanácsolni,hogy használ kézjeleket a feksziknél lefordítod a kezed az ülnél mutatókezet mutatsz vagy ilyesmi (én mondjuk mikor agillityzünk a hoopnál mindig csettintek és mikor mondjuk megyünk a patkán csettintek felugrik a patkára :) hogy könnyen megtudja külömböztetni .És ne adj neki mindig jutalomfalatot néha adsz néha nem.
Az ül vezényszó alapból roppant egyszerű megtanítani.
Ha kell segítség írj privit ;)
Kézjeles vagyok :)
Ha valamit még szeretnél vagy érdekel,hogy én hogy tanítottam meg neki a kuszikot,ült stb. akkor nyugodtan írj privit és megpróbálok segíteni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!