Cesar Millan hol tanult ilyen sokat a kutyákról?
Leírta könyvben is. Lehet kapni a könyves-boltokban. Hol tanulta? Gondolom az évek során gyűjtött tapasztalat. Látszik rajta, hogy imádja a kutyákat.
Ha jól emlékszem, úgy kezdte, hogy először eljárt kutyamenhelyekre dolgozni, mert szerette a kutyákat, később otthon mint műtét utáni stb. rehab-otthont adott 1-2 kutyusnak a munkája mellett. Utána lett egy saját kutyamenhelye.
Én nem vagyok annyira elájulva tőle. (de nem ez volt a kérdés:)
Szerintem szükség van rá, hogy az emberben legyen határozottság, magabiztosság. És ezt nem könnyű megtanulni. De ha megy, akkor a legtöbb kutya ezt megérzi, és alapból úgy viszonyul az emberhez. Vannak nehéz esetek, de azt gondolom, hogy akiket az ő műsorában bemutatnak, azok nem annyira nehéz esetek, hanem a gazdáik a minimális tanítást, nevelést sem biztosították a számukra.
Én a könyvét csak a kirakatban láttam. Bele kellene olvasni, mennyire mélyen megy bele abba, amire kíváncsi vagy. Persze lehet, hogy csak a tv-ben bemutatott részek írott változata.
Nem tudom, ha érdekel, olvass bele a könyvbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!