A Kiltix szerintetek hatásos? Nektek bevált?
március óta van kiltix a kutyán, eddig nem volt benne kullancs pedig patakpart mellett sétáltatom
ugyanakkor álltaorvosnál volt olyan kutya akibe kiltix mellett ment kullancs
szerintem lehet kutyától is függ hogy bejön e
A Kiltix az egyik legjobb a forgalomban lévő nyakörvek közül. Ettől függetlenül persze megeshet, hogy néhány kutya saját kémiájához nem passzol, és nem olyan hatásos, de azért a többség elégedett vele.
Az meg, hogy volt kullancs kiltixes kutyában is... 100%-os szer nincs. Aki mást állít, az hazudik :)
Igen, a Kiltix honlapján írják is, hogy belemehet a kullancs és akkor öli meg, amikor az már megszívta magát vérrel (a vérben van az a szer, amitől elpusztulnak).
Sokan dicsérik, de mint minden nyakörvnél vagy spot onnál vannak olyanok, akiknek nem vált be.
Én eddig Advantix Spot On-t, most pedig Scalibor nyakörvet használok, eddig egyik mellett sem volt benne kullancs. (Ezeknek távoltartó hatásuk és van és úszhat is a kutyus). Foresto-t mondják még, hogy nagyon jó!
Nekem a hosszú szőrű kutyámon nem vált be, a rövid szőrűn pedig tökéletesen üzemelt.
Jelenleg mindkét kutyán Foresto-van, az mindkettejüknek bevált egyelőre (kb. 2 hónapja van rajtuk), még a szőrükön sem láttam mászkáló kullancsot, nemhogy beléjük menve. Én nyugodt szívvel tudom ajánlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!