Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy szoktassam le a fél éves...

Hogy szoktassam le a fél éves kutyámat, hogy hajnal 5kor keltsen, mert neki ki kell menni?

Figyelt kérdés
Már volt, hogy nem keltem ki az ágyból csak akkor mikor tényleg csörgött az óra (6.20), de akkor az ajtó elé piszkított. Akkor meg azzal piszmogtam el, hogy feltöröljem, higiénikussá tegyem a terepet.... Kisebb korában kelt kétszer éjszaka, most van ez az 5 órai. Este meg bealszik 8-9 között, nem bírom kivinni 10kor, hogy még egy utolsót akkor pisiljen.... Kicsi még ahhoz, hogy 21h-6h-ig bírja tartani, vagy valamit nevelnem kéne rajta?

2012. máj. 31. 14:26
1 2
 11/14 Filus Alexandra válasza:
Szerintem cináld azt hogy kisseb valamibe raksz homokot és bent is tud pisilni vagy hát.... rá kell szoktatni hogy oda pisiljen
2012. máj. 31. 15:42
 12/14 anonim ***** válasza:
Na ez jó ötlet, akkor majd szépen visszaszokik a bent pisilésre. eszedbe ne jusson homokot letenni. ha tényleg ilyen kicsi még a kutya, majd kitolódik az alvásideje. később fekszik, és akkor majd ki lehet vinni 10-11 órakor, és tovább is alszik.
2012. máj. 31. 20:52
 13/14 anonim ***** válasza:
51%

Ahelyett, hogy örülnél, hogy szól a kutyád, inkább nyafogsz, hogy korán kel kelned. Gondoltál volna arra, mikor megvetted/magadhoz vetted, hogy pár hónapig, míg nem tudja elég sokáig tartogatni, addig neked bizony kényelmetlenebb lesz az élet.

Te örülnél neki, ha vissza kéne tartanod addig, míg valaki más nem engedélyezi, hogy üríts???? Esetleg ebbe gondolj bele.

Utána jöhet a nyafogás a kényelem miatt.

Tessék lepontozni nyugodtan

2012. jún. 1. 09:09
 14/14 A kérdező kommentje:
Utolsónak: Köszi, mindig élvezet jó indulatú, kellemes, negatív felhangoktól mentes emberekkel "találkozni". Puszi
2012. jún. 1. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!