Mit kell csinálni a kiltix kullancs nyakörvvel, hogy vízetérés után újra jó legyen?
Figyelt kérdés
A nagy esőzések alatt néha a kutya nem ment be az óljába és elázott és így a kiltix is,de itt olvastam vhol hogy vmit lehet csinálni vele hogy újra jó legyen csak már nem emlékeszek mit. Letudnátok írni hogy mit?2009. jún. 30. 17:22
1/7 anonim válasza:
Meg kell szárítani,de ha lehet ne dörzsöld!Ha dörzsölöd(pl. egy kendővel) akkor nem lesz hatásos.Ha megszáradt mehet vissza az llatka nyakába! ;)
2/7 anonim válasza:
Én úgy tudom ha víz éri akkor az már nem fejti ki a hatását. De utánna nézhetsz a www.kiltix.hu oldalon hátha megtalálod a megoldást. Én most csak ennyit tudtam neked segíteni.
3/7 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__197871-igaz-a..
A keresés funkció csodái ;)
Azért én nem bíznék ebben, nem véletlenül mondják, hogy ne ázzon el... Meg ha jó is lesz utána, valószínűleg nem annyi ideig, mint amennyire eredetileg tervezték.
4/7 anonim válasza:
rakj rá scalibor nyakörvet, az vízálló .... viszont bolhára nem jó, csak kullancsra
5/7 anonim válasza:
Szerintem ha kinti kutyák akkor nem is jó a Kiltix nekik. Mivel nem érheti víz sem. Használj vmi mást ami vízálló. De tudom a Kiltix a legjobb, de ebből a szempontból nem. (2. válaszoló voltam)
6/7 anonim válasza:
Én úgy hallottam, hogy egy kis dörzsipapírral átmész rajta és újra jó lesz.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat kifogom próbálni a scalibor-t.
2009. júl. 1. 13:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!