Hogyan lehet makk egészséges, boldog egy kiskutya?
Jó minőségű, prémium, szuperprémium tápot egyen. Kapja meg a szükséges oltásokat, orvosi ellátást. Legyen lehetősége más kutyákkal és emberekkel együtt lenni, legyen elég új inger és felfedeznivaló. Kapjon elég figyelmet, és megfelelő fegyelmezést a gazditól. Mozogjon annyit, hogy kellemesen elfáradjon. Ha ezeket megadod neki, jó esélyed van, hogy kiegyensúlyozott, egészséges, boldog kutyád lesz.
Ja, és havanese esetében ne feledkezz meg a bundaápolásról.
Nekem az allatorvos azt szokta tanacsolni h inkabb hazikosztot adjak nekik, ezeknek a tapoknak hiaba h dragak nem igazan lehet megbizni a minosegeben.
En tesztat, burgonyat, rizst, foleg csirfarhatat (azt imadjak) szoktam adni. Hust mindig kicsit megfozom nekik. Nem kell h puhara foljon csak legyen atforralva.
csöveset nem szabad adni nekik pl szárny és comba is az van! Amúgy ezzel is vigyázni kell mert sok kutya allergiás a szárnyasokra,mint pl az én kistestű kutyám is!
Én inkább tápot javaslom meg kell nézni összetevőket,ennyi a titok nyitja:)
és a táp teljes értékű nincs szükségük más tápanyagra!
Mellette úgyis ott lesz a jutalomfalat,főleg az elején tanításnál!
ma 18:20!
Konkretan ennek a fajtanak nemtudom, de sztem lehet.
Nekem skotjuhaszom es staffordom van.
kvittagirl!
Hat nemtudom.. nem akarok vitatkozni, csak az allatorvosunk (aki nagyon jo doki:)) szokta mondani h az ilyen-olyan tapok csak kenyelmi szempont, szal nem kell elkesziteni azonnal adhato, de nagyjabol ennyi az elonye:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!