Cerberos vagy tükörsuli?
Azért a Cerbiben is vannak kultúrálatlan egyedek, látom. :)
# 29-el egyetértek, én is mindig azt mondom, hogy mindenkinek adott a lehetőség, hogy kipróbáljon több iskolát és a saját vérmérsékletétől függően döntsön. Nem is mondok semmi rosszat a Cerbiről, mert nem is ismerem. Ugyanezért jót sem. Hagyományos kutyasulit próbáltam, de kiráz a hideg ha rá gondolok. Tükör iskolából kettőt is próbáltam, és ég és föld volt köztük a különbség. Nem a módszer miatt, hanem az oktatók miatt. Szóval én tartom, hogy ha az ember tud azonosulni az ott tanítottakkal és jól kijön az oktatóttkal is, akkor az a neki megfelelő iskola. Persze ha a kutya is jól érzi ott magát, mert amíg egy munkavonalas németjuhásznak bejön egy rángatós iskola, addig ugyanez egy mopsznak már nem biztos...
Mi is a Cerberosba jártunk. Oviba is és kezdő tanfolyamra is. Sokat tanultam, pedig azt hittem nagyon sokat tudok ...hát kiderült hogy nem :D Én egy Staffordshire terrierrel jártam a suliba és nagyon értenek ehez a fajtához, pedig az én kutyám eléggé makacs természetű. Nekünk a kanna használt, teljesen ártalmatlan, mai napig használjuk és csak pozitiv dolgot tudok irni.
Reggeli tesiórák is nagyon jók voltak, megtanultunk akadálypályázni és a súlyhúzásra is felkészítettek minket. Komolyan semmi rosszat nem tudok írni róluk!
Én sajnos a saját bőrömön tapasztaltam a cerbis oldalt. Mint kiderült nem olyan nagy állatvédők nem olyan szent lelkűek, sőt.... Amiket a SAJÁT szememmel láttam attól kirázott a hideg. Ezekhez megy hozzá egy kezdő gazdi? A kecskmetéi cerbiben elmondanám h egyik oktatónak sincs papírja (ami nem lenne lényeg HA értenének a kutyákhoz) de nem értenek, a két fülemmel hallottam ahogy Szikulai Ildikó mondta h egy 3 hós kutyának kizárás legyen ami annyit tesz h egy napig nincs kaja és napig nincs semmi foglalkozás vele. A pestiben párszor voltam inkább Joó Istvánt ismertem meg nem a kiképzőit, de róla sem mondhatok sok jót ...
Az én véleményem ,hogy egyik sem az egyik így hirdeti magát a másik úgy. Láttam már Joó Istvánéknál is halálra szánt kutyát és a tükör iskolában is.
Sajnálom mondjatok azt amit akartok én a saját szememmel füleimmel láttam hallottam tapasztaltam dolgokat, Katasztrófa h ezeknek van engedélyük sulit tartani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!