Nyakörv vagy hám?
ne keseredj el, amiatt hogy hámot vettél.
szerintem jól döntöttél!
ha már nagyjából megtanult pórázon sétálni, a lehető legjobb döntés a hám!
Bármi van, egy másik kutya vagy akármi elől nyugodtan elránthatod, nem fog utána percekig fulldokolni. kényelmesebb is neki.
Amúgy meg hülyeség hogy mi áll jól neki.
azt kell megvenni amihasznos neki, amúgy neke is pulim volt, hámja volt, és ha jött egy kocsi, vagy melátott egy cicát, ha huzott , csak visszahuzta, és nem kellett fulldokolnia, maximum megemlkedett a két lába..
kicsit hülye példa lesz, de a kocsiban a biztonsági öv nem a nayakad körül, hanem a mellkasod körül megy..
szerintem ennél többet már nem is kell mondanom..
Nekem van egy bulldogom és egy staffom...
Egyszerre megyek velük sétálni ùgy hogy mindkettőn hám van...
És csoda mert nem húznak el sehova..hámban neveltem meg őket és mindig is abban voltak.
Ha el is akarnak valahova menni séta közben ahova nem kellene egyszerűen visszahúzom ugy hogy a két első lábuk felemelkedjen igy már nem huznak el hanem megállnak...
És én is azért használok hámot mert kényelmesebb neki ismeg nekem is hogy nem kell folytogatni....
Szóval hámban is meglehet(megtudtam)nevelni őket...
20/lány....
Nekem van mindkettő.
Én először nyakörvet vettem, abban tanitottam meg sétálni, szülinapomra kaptam egy sétáltató hámot neki,amit szintén szoktunk használni és mikor sétálunk abban sem húz. De van neki speciális húzóhámja, amivel pl télen szánkót húz, vagy biciklivel mehetünk benne stb. Huskyról van szó.:) Mielőtt valaki mondaná, hogy nem arra használom a kutyát, amire kitalálták..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!