Jár valami kedvezmény? Fele annyi így az ára?
Sziasztok!!
Az érdekelne hogy a kutyám menhelyi és ha ahhoz az állatorvoshoz visszük amihez a menhely is vitte jár valami kedvezmény?
És mivel a kutyusom egyik lábáról kell eltávolítani a farkaskarmot így kevesebbet is kell fizetni??
Ez egy műtét vagy csak egyszerűen lecsípik? Sokáig lábadozik utánna??
Fogja fájlalni a lábát??
Bocsi a sok kérdésért de még nem műtötték soha egyik kutyámat se és nagyon félek tőle!
Vagy az orvos, vagy a menhely tud erre válaszolni.
A műtét attól függ, miként csatlakozik az ujj. Ha csak egy bőrdarabon lóg, lecsípik. Ha porcosan van nőve, akkor egy kisebb műtét.
Köszi a választ!!
Hogy magyarázzam el. Rózsaszínes kicsit és a karma a húsába nőtt. Kicsit látszik is hogy sánta rá és ha kicsit erősebben megfogom nyüszög.
Nem a köröm számít, hanem az, miként kapcsolódik az ujj.
De ne izgulj, a műtét is nagyon gyorsan gyógyul.
Az azért szép h hagyod belenőni a körmöt és még csak le se vágod neki....
Akárhogy is kapcsolódik (csontosan vagy csak bőrrel) a kutyát mindeképp bódítják, mivel általában varrni kell. A bódítás addig tart, amíg maga a műtét, megkapja az "ébresztőt", utána már csak pár óra és teljesen helyre is jön. A használt varrattól függ h vissza kell-e menni, vagy sem. Nekünk nem felszívódó varratot használt a doki, így vissza kellett volna menni, de mondtam h tudom h hogyan kell kiszedni egy varratot, így mondta h megcsinálhatom én is otthon.
köszi a válaszokat!!!
Neki valamilyen okból ( fogalmam sincs miért) csak egy farkaskarma van és mivel nem régen kaptuk lehet úgy is hoztuk el egy kutyának nem a lábát nézem de a baj már megvan nagyon sajnálom szegénykémet és még sosem volt olyan kutyám amelyikkel ilyen baj lett volna.!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!