Jutalom falat ami olcsó?
A legjobb szerintem a szív meg a vese. Persze macerás mert meg kell főzni, fel kell darabolni, de szerintem a legjobb. Úgy ugranak rá a kutyák, hogy csak na. Egészséges mert nincs tele tartósítószerrel meg szójával, nem száraz szóval nem kell olyan hamar inniuk ez miatt. Én úgy szoktam hogy megveszem megfőzöm feldarabolom és lefagyaztom és mert nagy mennyiségben veszem meg mert nekünk mindig kell.
Egy terápiás kutya gazdia :))
A száraz táp annyira nem is csábító a kutyának, és ráadásul megakadhat a torkán is mivel nagyon száraz. Leginkább vizes alapú készítményeket legjobb használni, mert azt gyorsan lenyeli, nem lesz gond, ha egyben csúszik le, mert úgyis végigmegy.
Én semmiképp nem javasolnám a szárazat.
Amúgy mért macerás összevágni? Kb 2 percbe telik, és a kutyád is lelkesebb lesz tőle.
még föl is vágnám csak aztán jön az hogy van egy fain kis tartóm és abba ilyen "húsos" dolgot csak úgy nem akarok rakni mert aztán belebüdösödik tehát kis uzsis zacsi aztán úgy bele azért is macerás a virsli/párizsi ..
a szárazat rakok bele mert azt kiporolom és kész.
de akkor a következő lépés a gabona pehely lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!