Miért viselkedik így sok kutya?
Elnézést kérek a németjuhász gazdától, hogy ilyen nemnormális módon írtam neki vissza, csak én se értelmeztem azt, amit írt, mielőtt válaszoltam volna...
Amúgy nagyon sajnálom az összes válaszoló rossz tapasztalatait.
Én igazából, amikor ezt a kérdést írtam, nem a nagytestű kutyákra gondoltam, hanem inkább a kistestűekre, mert azok szoktak mindig idegbeteg módon viselkedni az amúgy normális kutyával...
Most is egy ilyen tapasztalat után értünk haza, éppen sétáltunk, amikor találkoztunk egy kistestű kutyával, aki szó szerint már megtámadta a nyugodtan közeledő kutyámat, de úgy, hogy már az enyém is majdnem kijött a sodrából (amit ilyenkor nem szokott tenni)...
Bírom, hogy ilyenkor a másik gazda csak annyit mond a kutyájának, a megnevelés helyett, hogy: "Mit csináltál??" és ennyivel rögtön el van intézve a dolog.
Ahogy sok válaszoló írta, meg kéne nevelni a kutyát, legyen az bármilyen fajta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!