Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyakozmetikusok ti hogy...

Kutyakozmetikusok ti hogy álltok ehhez a kérdéshez?

Figyelt kérdés
Ti mit gondoltok arról, ha a gazdi nem akarja otthagyni a kutyát, hanem ott akar maradni vele a kozmetikusnál?
2012. máj. 26. 09:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Mi egyszer sem maradtunk ott. Mert tudtok hogy ránk fog figyelni a kutyánk nem másra. Tudtam hogy megbízható és ész. Első alkalommal mikor mentünk érte rá sem ismertünk :-) de ő igén és még csak ránk se nézett :D Nagyon komolyra vette a figurát és megsértődött hogy egyedül hagytuk. Egy Westienk van :)
2012. máj. 26. 11:26
 12/14 A kérdező kommentje:
Ahogy írtam már egyszer voltam vele kozmetikusnál és nagyon szépen viselkedett. Én nem gügyögtem neki, sőt ha rászóltam azonnal abbahagyta azt a kis mocorgást is. Azért az sem mindegy valóban, hogy hogy nevelik a kutyát, de az én kutyám senkire nem hallgat úgy, mint rám. Hozzá van szokva, hogy másoknak lehet hisztizni, mert még meg is simogatják érte, de ha én szólok, akkor nincs vita.:) Szóval ezért sem gondolom, hogy gond lenne, ha ott maradok vele. Másrészt egyértelmű, hogy nem fogok beleszólni a kozmetikus munkájába, mert nem azért maradnék ott, hogy okoskodjak. De azért nekem idő kell, hogy megbízzak valakiben, pláne ha a kutyámat is rábízom. Azért ha valaki a saját kutyája hisztijét nem tudja leállítani, ott már gond van.:) Természetesen ilyen esetben én is otthagynám, de nálunk ilyen probléma nincs.
2012. máj. 26. 11:46
 13/14 VBeata81 ***** válasza:
Érdekes, a mi kozmetikusunkat egyáltalán nem zavarja, hogy ott maradok a kutyával. Én így érzem helyesnek, és az én kutyám, nem? Szépen leülök, és megvárom, amíg végez.
2012. máj. 26. 16:23
 14/14 anonim ***** válasza:

Én maradok mindig, sőt segítek is fésülni fürdetni stb, mert azért egy kezdő kozmetikusnál egy afgán agarat otthagyni nem túl nyerő ötlet.

Amúgy teljesen igaza van abban hogy jobb ha nem vagy ott, mert sok kutya csak a gazdájának hisztizik, és ha nincs ott a gazdi teljesen normális.

2012. máj. 26. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!