Milyen kutyafajtát ajánlanátok?
Közép uszkár? Rendkívűl nyugodtkutyák az uszkárok, és nem is kell csilivilire nyíratni, és hűséges és okos stb. Nekm uszkárpumi keverék kutyusom van, és minden elítéletemet eltüntette az uszkárokról. :D
Előző: beagle is jó ment a pont csak azért is.
Én még hozzátenném, h az sszes mértben megfelelő vadászkutya jó erre a célra, mert bár nagyon aktívak, nagyon gazdásak, ezért könnyen taníthatóak és az egyedüllétóráját is jól elszunyálják.
mudi :) én csak ajánlani tudom (göndör szőrű)
közép uszkár mondjuk nem annyira rövid szőrű
basenji makacs tud lenni és néha nem is kutya ként viselkedik
labrador ? túl nagy?:O én ajánlom ha nem túl nagy nyugodt kedves kutyus
Schnauzer közép
erdélyi kopó vigyázni kell mert vadászkutya a behívása nem mindig egyszerű!!!
Törpe német pinscher
Whippet mondjuk nem igazán kerti kutya
nem kell lepontozni de én teljes szívből ajánlom a menhelyi kutyákat de persze fajtatiszta is remek társ lesz csak a menhelyi az menhelyi ... :(
remélem segíthettem :)
Az uszkárnak akkora szőre van, amekkorát ráhagysz,
Ha mindig nyírod akkor kellemesen rövid nem piszkolódik, mégis olyan pihe-puha. :) (És a sok szőrtől ált nem látszik a szemük,de nagyon bájos!!!!!!!)
Én is tudom ajánlani a menhelyeket, ha első kutya úgyis érdemes idősebb példánnyal kezdeni. :)
Szerintem még ajánlható a staffordshire is, mert nagyon jó kutya, ha erős kézzel fogják. Igazi bohóc. A terrierekkel csínján kell bánni, mert iszonyat pusztításra képesek, ha nincsenek jól megnevelve, és sokáig egyedül vannak.
Border Collie jó lenne neked!!:D:Dés szép is nagyon!!
vagy esetleg skótjuhász,bullterrier bár az elég domináns tipus!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!