Mitől lesz a kutya széklete fehér?
Figyelt kérdés
Több helyen látni fehér kutyagumit és nem értem, hogy mitől lesz fehér színű. Valakinek valamit tipp? :)2009. jún. 29. 13:19
1/10 anonim válasza:
Attól, ha az étrendje túl sok csontot tartalmaz. Neadjisten szinte csonton is él szerencsétlen állat...
2/10 anonim válasza:
Ha már ott van pár hete és szárad.
3/10 anonim válasza:
Igen, én is akkor vettem észre ha csontot evett.
4/10 anonim válasza:
Vagy a csont vagy az,hogy ott van már 1 hete
6/10 anonim válasza:
Komolyan.. az egyetlen olyan embert szavaztátok le, aki normális dolgot írt!
Nem a csonttól lesz fehér.. istenem..
Tényleg attól, ahogy szárad ki. Figyeld csak meg, ha több hétig ott hagyod a kutyádét az udvaron az is fehér lesz.
7/10 anonim válasza:
13:49-es:
Én írtam,hogy vagy a csont vagy az amit Te írtál.
És a csontól is lehet száraz,mert az egyik kutya mamáméknál szinte csonton él és ő fehéret szokott k@kilni vagy fél nap után fehér lesz--> a kutyát most viszik el mamámékhoz ahol normálisan lesz etetve.
Neked is igazad van,de azoknak is igazuk van akik azt írták,hogy a csont miatt.Ja és Én a hasznos válaszra pontoztalak téged ;)
8/10 anonim válasza:
Szerintem a kutyának nem kell adni csontot, mert megakadhat, emésztési problémákat okoz. Ha nem szükséges inkább ne adjunk csontot kutyának.
9/10 A kérdező kommentje:
Tehát ezek szerint a parkokban lévő fehér kutyagumi az a sok csonttól van? Eredetileg én olyasmire gondoltam, hogy a "tápanyag"-ot a föld felszívja/kiszívja és kifehéredik. De akkro tévedtem. :)
2009. jún. 30. 14:45
10/10 anonim válasza:
Csont. Kapott egy jó nagy darab csontot, ami húsvét után megmaradt, hófehér volt a széklete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!