Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Jár valaki Miskolcon a Lucky-D...

Jár valaki Miskolcon a Lucky-Dog kutyaiskolába?

Figyelt kérdés
És milyen?
2009. jún. 29. 12:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Mind a három kutyaiskola jó Miskolcon!

Mit szeretnél tanulni?

2009. jún. 29. 12:28
 2/14 A kérdező kommentje:

Van 3 kutyaiskola? :O Ezt nem is tudtam.

Hát tanulni alap engedelmességet.

Melyik a 3kutyaiskola?Te jársz valamelyikbe?

2009. jún. 29. 12:32
 3/14 anonim ***** válasza:

a három kutyaiskolán kívül van még képzés, Ők tartják:

[link]

olcsó és jó, nézd meg!

2009. szept. 14. 09:24
 4/14 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!Jajj,ebbe a kutyaiskolába jártam,de hogy még egy ilyen rossz helyet..Történtek ott olyanok,hogy úgy ott hagytuk őket a kutyámmal.Mindenkinek ajánlom,hogy a közelükbe se menjen.Először pár hónapig jó volt..de utána.Visszagondolni is rossz.

Egyébként Te odajársz?

2009. szept. 14. 16:35
 5/14 A kérdező kommentje:

Az előzőt az utolsónak írtam.

Utolsó előttinek:ha még olvasod a kérdést,akkor írhatnál a többiről is,kíváncsi vagyok.:)

2009. szept. 14. 16:37
 6/14 anonim ***** válasza:

...ha azt írod rossz akkor mondj konkrétumokat is, mert így nem igazán fer velük szemben.

Indokolj, vagy ne mondj semmit

2009. szept. 17. 09:17
 7/14 A kérdező kommentje:
hidd el van nem is egy indokom,de ezzel nem szándékoztam senkit megbántani,csak elmondtam a véleményem..
2009. szept. 17. 15:18
 8/14 anonim ***** válasza:

a személyes véleményedhez természetesen jogod van de mint mondtam nem igazán fer azt mondani hogy "még egy ilyen rossz helyet" mindenféle indok nélkül.

Sokaknak megfelel az ottani képzés, attól hogy neked valami problémád volt a munkájukkal a kiképzővel vagy a társasággal.

2009. szept. 17. 16:36
 9/14 A kérdező kommentje:

Oké,igazad van.

Egyébként ezek voltak az okok (több is volt,de azokat nem szeretném leírni)

Amikor mi voltunk,igaz nem most,hanem már pár éve,de akkor még úgy volt,hogy volt 3 kiképző (vagy kettő,már nem emlékszem)És ezek közül csak egy "rendes" kiképző..a többi csak eljátsza hogy az..Én egy német juhásszal voltam,és az egyik kiképző csak a labradorokat szerette és állandóan fikázta a kutyámat,és az összes más fajtát.Aztán az egyik úgy "nevelte" a kutyákat (főleg a sajátját),hogy rugdosta meg rálépett a torkára,és ezt értsd szó szerint.Aztán egyszer történt olyan is,hogy hoztak egy máltait a suliba és jól megcibálta,mert hogy megugatta aztán meg a szó szoros értelmében a földhöz vágta.Utána beszéltem a gazdival következő héten,és mondta,hogy megrepedt a kutyájának az egyik bordacsontja.De még volt több is...Ha valaki kíváncsi rá,szívesen leírom,akár privátba is.

2009. szept. 17. 20:37
 10/14 anonim válasza:

Kedves Kérdező!

A kérdésedből kikerekedő történetet elborzadva olvastam. Véleményedet tiszteletben tartom, és a tapasztalataidat sem kérdőjelezem meg. Mégis úgy érzem, reagálnom kell. Egyrészt azért, mert nagyon súlyos dolgokat írtál le. Legfőképpen pedig azért, mert mindezt összemostad egy olyan szervezet nevével,amire az elmondottak egyike sem igaz.

A Mancs a Kézben Egyesület ebben az ügyben ártatlan.

Ezt bizton állíthatom, mert jómagam is ennek az Egyesületnek a munkatársa vagyok.

Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy néhány évvel ezelőtt szervezetünk még nem is létezett. Jelenlegi tagjaink közül néhányan akkoriban egy másik civil szervezet keretei között tevékenykedtek önkéntesként. Amit te leírtál, az minden bizonnyal arra az időszakra vonatkozik, amitől az egész Egyesület nevében kénytelen vagyok teljességgel elhatárolódni.

Az az időszak lezárult, már nem azokkal az emberekkel dolgozunk együtt. Saját szervezetet hoztunk létre, a Mancs a Kézben Egyesületet, melynek keretében kutyás tréningeket 2008 elejétől tartunk.

Sajnálom, hogy ilyen rossz tapasztalataid voltak a kutyusoddal, de kérlek, ezt ne velünk kösd össze.

Bármikor nyugodtan eljöhetsz a tréningjeinkre a kutyáddal vagy nélküle. A Mancs a Kézben Egyesület szívesen lát titeket!

2009. szept. 18. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!