Titeket nem hoz néha zavarba, ha kan kutyátok neki áll mondjuk egy padot lepisilni?
Mindennap lent vagyunk a Dunán a kutyámmal, és persze vannak szükségletei és előszeretettel jelölget mondjuk fát, oszlopot és padokat is (persze akkor nem ül rajta senki). Emiatt elég sok rosszalló tekintet tapad rám. De hát a kanok jelölnek, ez bennük van.
Kéne tennem emiatt valamit vagy ne foglalkozzak vele?
Én ilyenkor arra gondolok, hogy szeretem a kutyámat és ez természetes nála. Ha valaki kötözködik annyira bennem van, hogy kiálljak a kutyámért, hogy képes vagyok nekimenni :) Rám kellene szájkosár...
Ne aggódj, ez másoknál is így van én többször láttam már. Próbálj meg addig máshová nézni vagy kivenni a mobilodat megnézni mennyi az idő stb. Vagy simán állj addig nyugodtan.
nem, ez nem természetes!
a fát, bokrot lehet, a padot nem!
gondoljatok csak bele hogy arra ülni szoktak, leteszik mellé az élelmiszerrel teli szatyrot, gyerekek másznak rajta, leguggolnak mellé megfogdossák....szerintem ti is ki lennétek akadva ha fertőzést kapna a gyerek egy ilyen alkalommal...és most lehet mondani hogy ugyan már, de igenis gyakori az ilyen fertőzés!
én a saját kutyámnak nem hagyom! rászólok, és oda nem pisilhet!
Hiába várjuk hogy a nem kutyások tiszteletben tartsanak minket ha mi sem tesszük ezt velük!
és ezt úgy mondom hogy nekem három kutyám van, kiképző vagyok és menhelyen dolgozom, tehát aki nálam kutyásabb az festi magát...
első vagyok: De a kutyák nem a pad ülőkéjére,hanem lábára pisil,oda meg nem szoktak ülni.
Más is lehet legalább annyira kutyás.Én is kiképző vagyok.
Köszönöm a válaszokat, de annyiban nem értek egyet az egyik válaszolóval, hogy ha a földre leteszi valaki az ennivalót, hát az válallja is a következményeket!
A kutya nem az ülőkét pisili, hanem az oldalát, a beton részét, szerintem itt félreértés volt.
Meg próbálok akkor nem odafigyelni a rosszalló pillantásokra :) Köszönöm a válaszokat tényleg.
Ja hát a padra én se hagyom, hogy pisiljen. Max néha véletlenül a lábára vagy hasonló és akkor már nem tudok vele mit csinálni így nem rángatom el onnan.
Szerintem egy gyerek ugyanúgy összefogdos egy bokrot, mint egy padot. Nem tudom én mindig úgy vagyok az ilyesmivel, hogy bárhol vagyok nem teszem le a táskámat se ha nem muszáj mert egyik pad se lehet tiszta. Főleg ilyen helyeken, ahová kutyákat visznek sétálni és a fiatalok a lábukat a padra teszik. Fel vagyok rá készülve, hogy piszkos ezért úgy állok hozzá. Ha a szatyrot le kell tenni, mert nehéz akkor is az étel nem lesz olyan. Itthon meg mindig kimosom őket.
Ráadásul az eső is lemossa nem kell annyira aggódni.
Ja és a vizelet általában steril. Jó, hogy undorító de nem lesz semmi probléma.
Nyilván az ember nem nyúl az arcához a városban mert ha csak egy bolt kilincsét vagy a busz kapaszkodóját is megfogod már tele van a kezed mindennel.
A buszra leülni veszélyesebb, mint a padra amit esetleg kutya lepisilt. Ja és a madarak is lesz.rják a padokat...
Ha mész átöltözöl kezet mosol ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!