10 Hetes kis Rotimnak milyen tápot tudtok ajánlani amiben mindem fontos táplálék benne van amire szüksége van? Pedigré kizárva mert az szart sem ér:D
Pedig a Junior konzerv (pedigré-s) a legjobb, de nekik elég BÁRMILYEN, akár a legolcsóbb junior konzerv is. :) Az ennyim 1 éve ellett és a kölyköket mi etettük még 3 hónapos korukig.
Sok sikert!
Ne haragudj első, de nekik sem mindegy milyen tápot esznek.
Nem vagyok egy nagy tápszakértő, de sztem bármilyen méretű kutyának érdemes, ajánlatos 1 éves koráig minőségi tápot adni.A pedigree és társai nem ebbe a kategóriába tartoznak.
Nekünk kistestű kutyánk van, szóval nem eszik sokat, csak a tapasztalataimat tudom leírni.
Mi azzal kezdtünk, amit a tenyésztő adott neki, majd egy hét alatt áttértünk a Brit Care-re.
Most nagyon felvitték az árát,a kakija se volt a legjobb, így ebbe a kategóriába van jobb is, most tértünk rá az Acanára, mérföldekkel jobb nála.
Sztem, valamilyen nagytestű kölyöknek való tápot vegyél.
Brit, Josera, középkategóriás, esetleg még a dogchow, de a többi jobb nála, és kb. ugyanolyan árban van.
Acana, Orijen, Pro Plan-bár ez nem a legjobb, azt hallottam-,Brit Care, Hills,stb.
Sztem a választék óriási, ha esetleg nem olyan helyen laksz, ahol van több kutyás bolt, akkor a neten is le tudod rendelni.
Remélem tudtam segíteni!:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!