Érdemes tápot váltanom?
3.5 hónapos angol cocker spánielem van.
Flatazor Prestige Puppy tápot kapott eddig,de nem eszi rendesen! A napi adag amit kéne adnom neki annak jó ha a felét megeszi. Etetéskor beleöntöm a táljába és csak néz ritka ha elkezd enni.
Arról nem is beszélve,hogy az ürülékét szívesebben fogyasztja mint a tápot...
Acana Puppy-n vagy Orijen Puppy-n gondolkodom. Az Orijentől kicsit tartok a magas fehérjetartalom miatt viszont szimpatikus,hogy nem tartalmaz gabonát.
Melyiket ajánlanátok? Vagy esetleg más tápot javasoltok?
Én is amondó vagyok,hogy miért ne lehetne hogy nem ízlik a kutyának a táp? Én se örülnék ha más döntené el,hogy mit kell ennem! Ezért tettem fel a kérdést mert azt szeretném,hogy jó étvágya lenne és megenné azt a mennyiséget amit meg kell ennie a fejlődés érdekében!
Annyi féle szuperprémium táp van a kérdésem célja pedig az volt,hogy valaki segítséget nyújtson melyiket érdemes választanom! Tapasztalatokra és jó tanácsokra van szükségem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!