Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Tényleg létezik csokoládé...

Tényleg létezik csokoládé színű yorki?

Figyelt kérdés

Ezt a hirdetést láttam a neten:

[link]

A párommal már egy hónapja nézelődünk yorki iránt (tudom, mi a szaporító meg a tenyésztő között a különbség), de ez a csoki szín most nagyon megfogott.

Attól félek, hogy nem fajtatiszták, a mama is olyan furcsának tűnik. Szerintetek?

Tenyésztőtől lehet ilyet kapni?

2012. máj. 24. 08:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Senki nem hurrogott le, a szaporítót hurrogtuk le. :)

Az a két Yorki fajta, amit linkeltem egyáltalán nem hasonló a Havanese-hez, ugyanolyan picik, mint a Yorkshire Terrier, (ugyanolyan a jellemük, terrierek!) csak más a színváltozatuk. Például a Golddust nagyon szép, a "csoki" színű keverék miért jobb, mint egy fajtatiszta arany színű Yorki? :O

2012. máj. 25. 10:26
 12/16 anonim ***** válasza:
Figyelj most,ha annyira tetszik nem tök mindegy,hogy fajtatiszta vagy sem,ha keverék akkor vedd úgy,hogy megmentesz egy kutyát,hogy jobb élete legyen egy keverék is szerethető és,ha annyira tetszik vedd meg :)
2012. máj. 25. 18:37
 13/16 anonim ***** válasza:

Utolsó, te nagyon buta vagy! Szaporítótól nem szabad venni kutyát, mert:

1. Valószínű a kutya beteg (nem 100%, de 90%, hogy beteg)

2. Ha fizetsz egy szaporítónak egy kölyökért, akkor csak táplálódik benne a vágy, hogy még több kölyköt gyártson és adjon el, még több beteg, keverék kutyát. Tehát annak köszönhetően, hogy te egy szaporítónak fizettél egy kutyáért, csak még több szaporulat lesz nála...

Szerintem semmilyen szempontból nem éri meg szaporítótól kutyát venni.

2012. máj. 25. 19:05
 14/16 anonim ***** válasza:
22%
Szerintem meg te vagy az!!! Ha menhelyről hozza el ugyan úgy ez ilyen alomból kerül ki. Amúgy meg mi vagy te bele látsz az összes kis kutyába?Akkor te nagyon nagy valaki lehetsz!!!A másik meg,ha észrevetted volna elég sok a szaporító és nem csak ennél a fajtánál nincs pénze az embereknek megvenni drágán egy jó nevű tenyésztőtől. Nekem erre a mondatomra ne írd vissza a süket dumádat,hogy akkor ne is vegyen kutyát. Ha ennyire bajod van a szaporítókkal akkor menny és kampányolj. Nem kell ennyire fenn akadni ezen az egészen nekem nem egy ismerősöm van aki nem tenyésztőtől vette a yorkit és semmi baja sincs. De tudod mit neked is egy be szűkült látás köröd van szerinted minden szaporító ketrecben kínozza a kutyáit nem minden szaporító olyan van aki nem add törzskönyvet,de ugyan úgy meg van mindene a szülőknek meg a kölyköknek mint,ha tenyésztőtől vennél. De tök mindegy nem fogok veled vitatkozni. De tudod mit a szerződék kötés pont erre van,ha megvetted elviszed orvoshoz és ha beteg akkor vissza kéred a pénzt és vissza adod a kutyát ennyi ja és mielőtt megvenném megnézem milyen körülmények között tartották.
2012. máj. 26. 07:48
 15/16 anonim ***** válasza:

Utolsó.

Olyan szaporítótól ne is remélj szerződést aki a kutya fajtáját is kamuzza....

A másik meg az, ha már valakinek fontos, hogy fajtatiszta legyen a kölyök, nyilván célja is van vele. ( gondolok itt a kiállításra )

2012. máj. 27. 01:00
 16/16 anonim ***** válasza:
22%
Ki beszélt erről a szaporítóról én átlagban beszéltem,mert igen is van sok olyan ember aki a fajtatiszta yorkiát egy másik fajtatiszta yorkival párosítja és pénzt kér érte úgy,hogy nem ad törzskönyvet,de minden szűkséges dolog megvan a szülőknek is és a kölyköknek is és nem ketrecben szaporítja,hanem évente bepároztatja ez nem halálos bűn és tudtommal erre nincs törvény ,ha ennyire utáljátok őket akkor menyetek a parlamentbe indítványozni ezt a törvényt és ennyi azzal,hogy itt károgtok,hogy ilyen szemét szaporító meg olyan rohadt szaporító semmit sem értek el. Körbe kéne nézni emberek,ha nem tűnt volna fel ezt a fajtát,már nagy részben a szaporítók tartják fenn ekkora válság mellet kinek van 140.000 ft-ja????? Szinte mindenki arra megy,hogy minél olcsóbban megússza a megvételét persze utána mindent megkap, de ez is olyan mint a lottó olcsón vagy beteget veszel vagy nem, egy méreg drága kutya is ugyan úgy elpusztulhat a haza vitel után 2 hónapra.
2012. máj. 27. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!