SOS! Mit csináljak a kutyám lábával?
Jó akkor a hyperolt felejtsd is el. Aki ajánlotta annak üzenem, hogy a saját nyílt sebét kenegesse vele, meglátja milyen fincsi lesz.
Tisztítsd ki betadine-nal,és ha egy két napon belül nem lesz jobb akkor vidd orvoshoz. Mivel a lábán van, nagyon könnyen elfertőződhet.
7/11 vagyok: Nem kell bevinni, besántikál a saját lábán. Tegyél le neki valamit, amire lefekszik, nem fogja felforgatni a lakásotok rendjét és abból, hogy bemehetett, érzi, hogy törődtök vele. Nem is tudod elképzelni, hogy a kutya probléma esetén milyen hálás a legkisebb törődésért is.
Valamelyik válaszoló a Hyperollal kapcsolatos javaslatomat kritizálta. Ezt - ahogy írtam, csak akkor használd, ha behegesedés után gennyesedik. Nem az én ötletem, nekem is állatorvos javasolta és bevált.
Off: azt kritizáljon, aki figyelmesen végig olvasta a javaslatot.
Csak az a baj, hogy neked csak az a hasznos infó, mikor írták, hogy jaj nem kell állatorvoshoz vinni.
Végülis ömlött belőle a vér, nem olyan nagy baj, amiért ügyeletes állatorvoshoz kéne vinni.
Amúgy betadin, és lehet rátenni tölcsért, hogy ne nyalogassa, mert szerintem nem tesz jót neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!