Mennyire ritka a fehér golden retriever?
Figyelt kérdés
Egyszer majd szeretnék egy golden kutyust és nagyon tetszenek a fehér színűek. Az mennyire ritka? Az sem lesz kizáró ok, ha nem ilyen színű, de ha mégis sikerülne ilyet találni, akkor külön örülnék neki.:)2012. máj. 23. 15:12
11/17 anonim válasza:
Itt külön tenyésztenek fehér krémet: [link]
12/17 A kérdező kommentje:
Nagyon szépek!:) Köszönöm a linket!:)
2012. máj. 23. 19:22
13/17 anonim válasza:
Mennyi hozzáértő van itt... Nézzél be kiállításokra, ott már többnyire csak fehérek vannak. Keress kenneleke,t beszélgess tenyésztőkkel! Munkakutyáknál gyakrabban látsz aranyat, de kiállításokon szinte csak fehérek vannak.
15/17 anonim válasza:
Olyan, hogy fehér nincs. Hivatalosan világos krém.
Elég sok helyen van nézegess kennelek. Nem mondanám, hogy ritka sőt!
16/17 Brigi1122 válasza:
Ő az én 9hónapos Golden Retriwerem...
Szinte teljesen fehér... Nagyobb már most a papájánál... és sokkal világosabb mindkét szülőnél... A fiú testvéreivel együtt... a lány tesója sötétebb náluk... Szóval... Gének talán... :)
17/17 anonim válasza:
Remélem még él a kérdés. White (Angol) golden retriever fajta kutya az amiről szerintem te beszélsz! :)
Nagyon szép kutya. Én most kerestem rá egy film miatt (Karácsonyi kutyabalhé a film címe - angolul Santa Paws) és abban volt főszerepben egy ilyen kutyus Mancs néven. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!