Ha otthon éhes lennél és nem lenne pénz ételt venni, megennéd (vagy megetetnéd a családdal sertéshús címszó alatt) a kutyádat?
kit érdekelne hogy elfogy a hús otthon,meg nem ettem egy hónapja húst? akkor élek répán basszki vagy salátaleveleket rágcsálok,vagy elmegyek little reddel kukázni:)
De hogy megegyem a saját kutyám? Utána meg párom lesz a desszert vagy hogy gondoltad?
Én is láttam ilyen kukázós műsort, az egyik banánon volt egy kis barna folt és kidobták az egész fürtöt, csomót vagy nem tudom minek mondják, a srác meghámozta a foltosat és a gyümölcs hibátlan volt.
kvittagirl nekem is mindjárt az jutott eszembe, hogy ha a kutya elfogyott és éhes leszek, akkor megeszem az egyik családtagot.
Hányingerem lett.
Miért lenne a kérdés gusztustalan?! Van ahol mi lennénk gyomorforgatóak,mert megesszük a tehenet. Sőt, az indiánok ha elpusztul a lovuk,megeszik,mert azt tartják ,hogy a ló lelke és az ereje bennük él így tovább. A test az csak test.
Ezek ellenére nem enném meg a kutyám,de minek kell ezen felháborodni?
A kutya az ember legjobb barátja. Nekem jól képzett kutyáim vannak, és kijárnék velük erdőbe vadászni.
Miért kéne felemésztenem azt néhány nap/hét alatt, aki segítségemre lehet a hosszú távú életben maradásban??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!